ZAT 30/11 
RHIANNIN - Bodylanguage

ECLECTISCHE POP-ROCK * ALBUMPRESENTATIE * DIGITALE WERELD

TICKETS
Café open — 19:30
Start — 20:30

Locatie — AINSI, Lage Kanaaldijk 113B MaastrichtRHIANNIN - Bodylanguage
De Nederlandse artieste Rianne Wilbers, die de sprong maakt van de gestructureerde wereld van de klassieke muziek naar de genre-overschrijdende wereld van alternatieve pop-rock en multimedia kunst, omarmt nu de persoonlijkheid van RHIANNIN en werkt aan haar niche als multidisciplinair artiest in het huidige digitale tijdperk.

Voor een steeds groter wordende groep mensen gaat er geen dag voorbij zonder gebruik te maken van technologie. Hoewel we hiermee in staat zijn tot fascinerende prestaties heeft deze medaille ook zijn keerzijde. Steeds meer mensen belanden in burn-outs en krijgen last van depressies en eenzaamheid. Dit thema staat centraal in Bodylanguage, het debuutalbum van RHIANNIN, waarmee ze zichzelf en anderen wil uitdagen om meer naar het eigen lichaam te luisteren en zo de eigen lichaamstaal steeds beter te verstaan.

Voor Bodylanguage werkt ze als vocaliste met haar band, bestaande uit Frank Wintermans (drums), Timon Koomen (gitaren), Jornt Duyx (toetsen, basgitaren en gitaren). Bodylanguage presenteert een eclectisch muzikale reis door vele muzikale stijlen zoals hedendaags klassiek, jazz, alternatieve pop en rock.NIEUWE MUZIEK EN KLANKKUNST * © INTRO IN SITU 2024  *  MAASTRICHT -