*crowdfunding


Draag bij aan het nieuwe geluid van Intro in Situ!


Intro in Situ staat voor een nieuw geluid. Draag bij aan de allereerste concertserie op ons nieuwe podium in AINSI Maastricht en maak de groei en bloei van avontuurlijke muziek mogelijk!

Muziek is een multidisciplinaire kunstvorm die gehoord en gezien moet worden en een publiek nodig heeft; of het nu muziek van jonge of ervaren makers is, een duidelijk genre heeft of alle hokjes overstijgt.  

Draag bij aan het nieuwe geluid van Intro in Situ from voordekunst on Vimeo.

Doneer hier! 

Ruimte voor avontuur
Ons nieuwe podium in AINSI is de perfecte plek voor de presentatie van hedendaagse (kamer)muziek uitgevoerd door zowel gerenommeerde ensembles als jong talent, uit Limburg en ver daarbuiten. Voor het najaar van 2022 staat een prachtig programma van 20 concerten van ensembles en solisten klaar, waarin jonge makers en het avontuur veel ruimte krijgen. We zijn er bijna, maar om dit écht mogelijk te maken, hebben we jouw hulp nodig!

Tussen oktober en december 2022 reis je door verschillende culturen en via intense verhalen door verschillende werkelijkheden. Er zijn concerten van gerenommeerde ensembles zoals Ragazze Quartet en Modelo62. Er zijn concerten van aanstormende internationale talenten, zoals Schotse componiste Genevieve Murphy en Poolse componist Jerzy Bielski. En er zijn concerten van Limburgse componisten en ensembles, zoals Germaine Sijstermans en Blazersensemble Zuiderwind.

Met jouw bijdrage help je ons om dit programma te realiseren. Jouw gift zorgt ervoor dat makers van nieuwe muziek na twee jaar stilstand weer gehóórd kunnen worden, op een podium dat hen daar eerlijk voor kan betalen, op een gloednieuwe locatie ín Maastricht, die op de kaart mag worden gezet!

Ruimte voor makers
“Onbekend, weldra bemind”: dat is waar Intro zich al jarenlang voor inzet. Sinds de oprichting, in 1984, biedt Intro ruimte aan makers van muziek. Wij ondersteunen makers in hun artistiek-inhoudelijke onderzoek, coachen hen in hun leervragen, faciliteren ze waar mogelijk in hun (im)materiële behoeftes, en helpen ze bij het genereren van een inkomstenstroom en het bereiken van publiek.

Muziekhuis aan de Maas
Sinds 2021 huist Intro in Situ in AINSI. In dit prachtige industriële pand aan de voet van de St Pietersberg werd bijna honderd jaar lang cement verpakt en verscheept. Nu is het open voor publiek om te midden van achtenveertig groene kamerplanten, naast een gezellige bar en met uitzicht op de Maas, te genieten van nieuwe muziek. Help jij ons om de lancering van ons podium voor avontuur en experiment een groot succes te maken?

Doe mee en maak deze geweldige concertserie mogelijk! We hopen je gauw te mogen begroeten in ons muziekhuis aan de Maas. De reis begint daar!

 Doneer hier!