*program


Three degrees from reality is een live installatie over hoe we de realiteit waarnemen en ervaren. De bezoekers spelen de hoofdrol in deze interactieve voorstelling: hun beslissingen bepalen hoe het stuk zich ontwikkelt, hoe zijzelf én anderen het ervaren. Three degrees from reality is een hybride werk waarin beeld, geluid, geur en digitale technologie drie verschillende stukken in één vormen.
Een interdisciplinair werk van Luz Lassizuk, Ezequiel Menalled en Yolanda Uriz.

Three Degrees From Reality is één werk en drie werken tegelijk. Elk vindt plaats in een andere ruimte, waar de bezoekers worden uitgenodigd om te kiezen welke werkelijkheid ze willen ervaren: live muziek, een videostream met bewerkt beeld en geluid, of een VR-ervaring met nog verder bewerkte geluid en beeld.

8 oktober 20:30 - Ensemble Modelo62

︎︎︎ Meer info & tickets


No-One Show is een mix van VR-ervaring en een live concert en neemt de kijker mee op een virtuele, audiovisuele reis door een wereld die wordt gedomineerd door algoritmen en codes, om de essentie van het mens-zijn te (her)ontdekken.

LET OP: ZEER BEPERKTE CAPACITEIT!!

14 oktober - The Futurists

︎︎︎ Meer info & tickets


De muzikale cyclus Capriccios Of The World is een visuele en muzikale reis door verschillende culturen en biedt een venieuwende kijk op *cultuur* in beeld en muziek. Michel Marang is een uitmuntende klarinettist, maar ook als een begenadigd fotograaf. Marang speelt vier delen uit de cyclus: Syrië, England, Japan en Sudan. De composities zijn van Oekraïense componist Maxim Shalygin die afgelopen seizoen bij ons te gast was met zijn saxofoon octet.Hiernaast zal Marang ook *Shutterspeed* van Arnold Marinissen en *The Justice of this Nation* spelen. Laatstgenoemde werk gaat over schuivende ethiek bij internationale conflicten aan de hand van volksmuziek. 

Trailer Capriccios of the World: https://vimeo.com/111790445

15 oktober - Michel Marang

︎︎︎ Meer info & tickets

Germaine Sijstermans is een componiste, installatiekunstenaar en musicus uit Heerlen. Haar werken combineren vaak locatiespecifieke installaties met muziek uit open partituren, die ruimte laat voor de invloed van locatie en tijd. Ze onderzoekt de ervaring van een ruimte en alles wat zich daarin afspeelt door het gebruik van stilte, licht, geluiden, ruimte en fysieke aanwezigheid.

21 oktober - Germaine Sijstermans

︎︎︎ Meer info & tickets


Aanstekelijke jazzpunk. Soms intens en ingetogen, dan weer ruig en opzwepend. Het trio BLIK bestaat uit Annelie Koning (vocals), Luc Ex (akoestische basgitaar) en Tristan Renfrow (drums).

22 oktober - BLIK

︎︎︎ Meer info & tickets


Een caleidoscopisch concert waarbij twintig jonge Nederlandse componisten je meenemen in hun verhaal. Tel daarbij het energieke spel van vier voortreffelijke Nederlandse musici, gecombineerd met de hypnotische filmbeelden van Bowie Verschuuren en de regie van Jos van Kan, en de toon voor een uniek concert is gezet.

28 oktober - Toonzetters

︎︎︎ Meer info & tickets


Een hypnotiserende live set met immersive 3D geluid. Over de verbintenis tussen mens en plant. Met een eigen geluidsopstelling stuurt Project Wildeman een magische mix van electronica, percussie en vreemde blaasinstrumenten alle kanten door de ruimte.

29 oktober - Project Wildeman

︎︎︎ Meer info & tickets