COVID-19 Update


EVENTS
↓   ↓   ↓      

Vanwege de social distancing maatregelen t.a.v. COVID-19 hebben wij bij Intro besloten om alle concerten gedurende de rest van het seizoen te annuleren.

Mensen die een kaartje gekocht hebben voor DAAN (via Muziekgieterij) kunnen daar terecht voor eventuele restitutie. Bezoekers van het concert van TEMKO kunnen krijgen hun geld z.s.m. teruggestort.


HOE NU VERDER?
↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   

Wij bij intro zijn gewend aan een werkplek die constant veranderd. We waren echter op de goede weg doordat we sinds begin dit jaar de Timmerfabriek als onze thuisbasis mochten beschouwen. Terwijl we landelijke steun ontvangen was het het bericht over de voorgenomen bezuinigingen vanuit de gemeente Maastricht dat ons bestaan weer onzeker maakte. Daarbij kwam 3 weken geleden het Covid-19 virus dat het samenwerken op locatie onmogelijk maakte, voor alles en iedereen. Wat we ons al beseften wordt ons steeds meer duidelijk: Er zijn een hoop onzekerheden in de wereld, waarvan het overgrote deel niet binnen onze invloed ligt. Dit is de status quo en zal altijd zo blijven. Dus laten we ons focussen op de dingen die we wel kunnen doen. En juist in deze tijden van crisis wordt het belang van kunst weer gezien. Kunst is geen luxe artikel, geen linkse hobby, maar een basisbehoefte. Kunst brengt troost, relativering en laat ons zien hoe we willen dat de wereld van morgen eruit moet zien.

Deze periode geeft ons de ruimte om te reflecteren en te kijken naar onze praktijk. Waar zijn we mee bezig en wat willen we bereiken? Voor ons is het zaak om makers op weg te helpen en ons dus op de producties te focussen. De muziekpraktijk van nu willen wij goed ondersteunen voor wat er op DIT moment nodig is, buiten de gevestigde orde.

Daarom zijn wij nu vanuit het isolement aan huis bezig met het opzetten van ons eigen muzieklabel en komt er een virale compositie aan. Dit zijn samenwerkingen met de makers, het intro team en de artistiek ontwikkelaars. Hiermee willen we tussen de makers collectieven en de productiehuizen in gaan zitten. 

Volg ons online om op de hoogte te blijven ︎︎ of neem contact met ons op met je eigen idee, compositie of productie.

*HOME *NIEUWS *WERK *MAKERS *RECORDS *EVENTS *ABOUT

︎︎︎ - INTRO IN SITU © 2022 ︎